avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Tertul poprit poate efectua poprirea , pe salariul unui angajat in situatia in care acest lucreaza are contrat de munca numai de doua ore . iar salariu net este de 380 lei?
Pt ca la acest aspect art 729 alin 3 nu face precizare, decat asupra partii ce depaseste cuantumul de 1/2 din minim net.

In cazul de fata este sub jumatatea salriului minim net , prectic tot salariu .


Tertul poprit in aceasta baza nu i-a efectuat poprirea.

Mai mult de atat incuviintarea executarii a fost in luna nov 2014.

Executorul a trimis cererea de poprire angajatorului in feb 2016.

Din mai nu mai este salariatul angajatorului a plecat prin demisie.

.In perioada dec 2014-dec 2015 , salariatul a avut alt angajator, cu salariu cu norma intreaga.

- Este cererea de executare perimata?

- Angajatorul din 2016 cel cu norma de doua ore, si salariu de 380 lei era obligat sa ii faca poprirea sau a procedat corect?

Multumesc.


Alte discuții în legătură

Am un angajat cu 4 ore pe zi,având jumătate din salariul minim ... AncaAnisoara AncaAnisoara Am un angajat cu 4 ore pe zi,având jumătate din salariul minim pe economie,am primit de le executor sa ii rețin din salariu,acesta având un credit ... (vezi toată discuția)
Poprire salar angajat liliigretz liliigretz Buna ziua, am primit astazi o comunicare-adresa infintare poprire pentru un angajat, in care scrie:\\"In temeiul art.452 cod procedura civila va comunicam ... (vezi toată discuția)
Poprire peste limita legala leus leus un prieten al meu are urmatoarea speta: - beneficiaza de pensie de invaliditate(afectiuni neurologice-hemiplreza) din sistemul public de pensii - pensia a ... (vezi toată discuția)