avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... CUI pe bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

CUI pe bon fiscal

Buna ziua,

mi s-a spus azi de la un magazin unde se vand fi formulare tipizate, ca de la 1 iulie 2016 nu mai este obligatorie trecerea CUI-ului pe bon (explicatia: sistemul ANAF unde se trimiteau informarile de catre comercianti, nu mai este compatibila). In plus, mi s-a spus ca daca imi scrie codul pe bon poate veni control peste ei....:O

Stie cineva de asa ceva?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Nu am voie sa incasez facturile cu cec sau bo? mulinita mulinita Am un magazin cu vanzare en detail de produse electronice.De regula vand cu factura si emit bon de casa.Se intampla insa sa vand si catre firme care nu ... (vezi toată discuția)
Bon in neconcordanta cu serviciul prestat laurul24 laurul24 Buna ziua! Am apelat la serviciile unei vulcanizari din Timisoara. Nu am gasit expusa nici o lista de preturi in incinta societatii comerciale ... (vezi toată discuția)
Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)