avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Capela la coltul geamului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Capela la coltul geamului

Buna seara,

Ce se poate face pentru a impiedica un preot care si-a uitat menirea sa construiasca o capela la nici 10 metri de blocuri si case. Autorizatia de construire este pentru o capela (data in 2016). Certificatul de urbanism este dat in 2015 pe numele unui barbat care susutine ca are domiciliul la adresa la care este biserica. Certificatul de urbanism este dat acelui individ pentru "Edificare capela, cladire P+4E si operatiuni not".

Locatarii sunt disperati. Constructia este lipita de gardul lor, iar preotul le-a spus sa fie multumiti ca nu le-a darmat gardul pentru ca oricum nu avea fundatie cum trebuie.

Stiu ca trebuie sa fie 25 de m distanta fata de locuinte. Ce pot face oamenii astia?

Multumesc!
sesizati primaria cu toate detallile pe care le stiti si va vor lamuri daca se construieste legal.
Au facut sesizari toti locatarii blocului si nu au primit raspuns. Si la primarie, si la mediu, si la ISU si la ISConstructii. Peste tot! Si el construieste in continuare.

Din ce stiu eu autorizatia de construire se da pentru un teren, iar locul se alege de catre proprietar. Are un teren de peste 1000 mp, dar a ales sa construiasca langa constructii tocmai pentru a se razbuna pe oameni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
25Maria23, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Proprietarul (preot) nu vrea sa spuna ce fel de cladire va construi. Muncitorii spun ca este vorba fie despre o capela, fie \"un asezamant ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat urbanism pt teren pe care nu se poate construi anda73 anda73 buna ziua,am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsuri in problema unei prietene,care a cumparat un teren langa bucuresti.Dupa ce a cumparat terenul a mers la ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi ''oblig'' vecinul sa construiasca gard ilie36 ilie36 Ce pot face in aceasta situatie? Am un teren invecinat pe una din laturi cu un cimitir, cimitir care avea gard cam cazut, dar exista... iar pe latura opusa, ... (vezi toată discuția)