avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere permis

in 2015 mi sa retinut permisul pt 30 zile da am facut contestatie si am avut proces in data de 08.04.2016 am pierdut procesul da am avut drept de apel si nu am facut, in 27.06 .2016 a fost ultima zi in care mai puteam face apel......cum primesc sentinta definitiva ca vreau sa predau carnetul sau sa mai stau o luna apoi sa il predau
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
iosif1969, utilizator
Multumesc frumos asa am si facut astazi am predat carnetul la Politie
Va multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare permis dupa contestatie pierduta in instanta clau94 clau94 Buna ziua , pe scurt mi-a fost suspendat perimisul pe 3 luni, am facut contestatie si am pierdut. Am vazut pe site-ul judecatoriei decizia care poate fi ... (vezi toată discuția)
Sentinta plangere contraventionala comunicata- cand predau permisul? danypopica danypopica Buna ziua! Am primit acasa in scris \\\\"Sentinta civila\\\\" la o plangere contraventionala (catre INSP de Politie, mi-au luat permisul la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua din nou, judecătoria radauti mi-a comunicat ca respinge ... Constantin Marian Constantin Marian Buna ziua din nou, Judecătoria Radauti mi-a comunicat ca respinge plângerea pe care am formulat-o in contradictoriu cu Inspectoratul de Poliție Județean ... (vezi toată discuția)