avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... arhiva trustului de constructii industriale statia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

arhiva trustului de constructii industriale statia utilaje transport craiova anul 1978

doresc un numar de telefon sau o adresa de unde pot ridica o adeverinta de vechime pentru pensionare in perioada 19.04.1978-06.11.1978.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 10 Iulie 2016
Incercati la:
Direcţia Judeţeană Dolj a Arhivelor Naţionale
Adresa: Craiova, str. Libertăţii nr. 34, jud. Dolj
Telefon: 0251/416661
Fax: 0251/419100
E-mail: dolj@arhivelenationale.ro
Program Sala de studiu: Marţi-Vineri: 8.30-15.30
E-mail Sala de studiu: salastudiu.dolj@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime harieta harieta cum pot obtine adeverinta de vechime de la intreprinderea poligrafica oltenia din craiova din perioada 1970-1972 (vezi toată discuția)
Arhiva mt-tcif-sut craiova frnt frnt am lucrat la IMT-Tcif-Sut Craiova in anii \'70-75,acum vreau sa mi scot vechimea si grupa pt pensionare si nu gasesc arhiva,va rog daca puteți să mă ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca geoman geoman am lucrat 3 ani la Trustul de Construcii Brasov 1975-1997 nu mi s-a facut carte de munca as dori sa scot vechimea de acolo am figurat pe statele de plata ce ... (vezi toată discuția)