Am o mare nedumerire, in urma cu 2 luni am solicitat angajatorului o adeverința de salariu pentru a face un împrumut către banca x. Acesta mi-a completat-o, am facut împrumutul la începutul lui Iunie si azi am fost anuntați ca se Inchide filiala la care lucrez. Doresc sa stiu daca pot face ceva in acest sens si de ce mi-au completat o adeverința si m am afundat in datorii daca ei știau ca se va Închide. Nu ar fi trebuit sa fiu instiintat ca se va inchide filiala? Cum pot recupera într-un fel de la ei o mică parte din bani pentru ca eu am facut imprumutul in baza ca firma va functiona.
E posibil ca nici ei sa nu fi stiut ca se inchide si chiar daca ar fi stiut nu cred ca v-ar fi anuntat.Nu prea aveti cum sa recuperati banii de la firma.
Nu exista temei legal ptr. cererea dvs.,ati facut imprumutul pe riscul dvs, daca firma intra in insolventa va puteti inscrie in tabloul creditorilor cu eventuale drepturi banesti neachitate de firma.
Firma nu poate intra deocamdata in insolventa deoarece a accesat fonduri europene si trebuie sa mai continue inca 2 ani. Dar sediul din iasi se inchide.
Intrebare
aleluta
Buna ziua, am si eu o intrebare, am lucrat la o firma si nu mi-am obtinut ultimele drepturi salariale, am inteles ca firma intra in insolventa, ce sanse am ... (vezi toată discuția)