avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile concediu- demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile concediu- demisie

Buna ziua!
Am urmatoarea problema,poate ma poate ajuta cineva,la inceputul lunii iunie mi-am dat demisia prin acord comun,fara preaviz. In luna martie am cerut Resurselor Umane numarul zilelor de concediu,iar raspunsul a fost 11,deci la data demisiei trebuia sa am 14 zile de concediu.La data ultimului salariu mi-au fost platite doar 5 zile,am sunat la HR si mi-au raspuns ca asa apare in sistem.Eu nu mai am fluturasii de salariu si nu stiu cate zile de concediu am folosit si cand. Intrebarea mea este : de unde pot afla cu exactitate numarul zilelor de concediu la data demisiei? trebuie sa merg la ITM?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 12 Iulie 2016
de la ITM pot afla?
Nu aveti cum sa aflati asa ceva de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vasiledela4 vasiledela4 Am lucrat la o firma am plecat cu demisia la zi am 21 de zile de concediu cum se calculeaza ziua? In cat timp trebuie ca firma sa imi trimita lichidarea ... (vezi toată discuția)
Plata salariului restant dupa incetarea cim radubr radubr Mi-a incetat contractul de munca \"prin acordul partilor\" in data de 02.03.2017 fara a mi se face plata ultimei perioade lucrate. Carui for trebuie sa sa ma ... (vezi toată discuția)
Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie ... Mayasan Mayasan Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie care nu mi-a acceptato nici in ziua de azi , A spus că îmi desface contractul de munca ... (vezi toată discuția)