avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... GetBack Recovery
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

GetBack Recovery

Buna ziua, numele meu este mihai si problema mea este urmatoare:
acum cateva zile a sosit acasa o scrisoare de la GetBack Recovery servicii de colectare creante, scriind ca am de plata 1200 ron, pentru ca orange a cedut lor dreptul de colectare. Precizez ca la Orange am avut un abonament inceput in anul 2012/2013, dar a fost imediat inchis de tatal meu pentru ca eu am trebuit sa plec in italia. Cum trebuie sa procedez?? Va Multumesc !!

Alte discuții în legătură

Factura neachitata Maya0010 Maya0010 Buna!Am luat un telefon pe abonament acum 2 ani de la orange dar nu am avut posibilitati asa ca nu l_am mai putut achita si acum evident primesc o gramada de ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)
Firme de recuperare sau recuperatori jacuzzi jacuzzi Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :-/ Acum 7 ani, i-am facut unei amice un abonament de telefon la Orange. Dupa cateva luni a trebuit sa plece in ... (vezi toată discuția)