avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de casatorie pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de casatorie pentru succesiune

Buna ziua..vreau sa depun actele de mostenire..dar am avut surpriza lipsei actului de casatorie al parintilor e aici piedica nu pot sal gasesc deoarece nu stiu unde sau casatorit .mentionez ca sint din bucuresti sec. 4 aici nui de gasit ei sau cunoscut in ani 1962 -1964 fiind eu nascut in 1967 in sec. 3 Bucuresti asta este teoria mea cind sau cunoscut nu stiu cind si unde sau casatorit...va rog ami da o solutie..multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:37, 12 Iulie 2016
verificati la starea civila de la locul nasterii sa nu fie trecut acolo locul unde s au casatorit.
notarul a trimis la com. glavacioc jud. Arges si astept raspuns ,acolo sa nascut tata.si dc. nici acolo nui unde credeti ca a mai ramas sa trimit ?multumesc
Nicaieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"tata din documente" cristinutza_999 cristinutza_999 buna seara ma numesc Cristina si am 16,4ani daca ma poate ajuta cineva cu un sfat deoarece ma aflu intr-o situatie penibila si nu stiu rezolvarea ei deoarece ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Suspiciune de bigamie ContSters136012 ContSters136012 Sotul a plecat in Germania cu o alta femeie (americanca). Dupa o perioada vad pe internet ca persoana respectiva are numele de familie ca al sotului meu ... (vezi toată discuția)