avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... stabilire program vizitare minor faze procesuale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

stabilire program vizitare minor faze procesuale

Buna ziua,va rog ,as dori sa stiu care sunt fazele procesuale intru un proces cu obiect ,stabilire program de vizitare minor?Care sunt caile de atac si cand devine executorie o hotarare data pe acest obiect!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:16, 13 Iulie 2016
Prima instanta și apel.daca se declara de cineva.
Va multumesc dnul Avocat!la apel se mai poate face recurs?
Mai aveti si alte procese in paralel?
Ca daca de exemplu mai aveti proces de decadere din drepturi sau de exercitare a autoritatii parintesti, cel mai probabil se vor comasa dosarele.
nu,exista doar un singur proces ,sunt in faza de apel si vreau sa stiu daca in cazul unei sentinte nefavorabile mai exista si alte cai de atac!?va multumesc!
Deicizia data in apel este definitiva, nu o puteti ataca cu recurs

Alte discuții în legătură

Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)