avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Faliment PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Faliment PFA

Am un PFA din 2011, la care am plătit în primul an și în primul trimestru din anul 2 taxele, apoi nu am mai depus nici declarații și nici nu am mai plătit nimic. Am deschis acest PFA pentru un proiect care.. nu a mai început niciodată, mai precis, nu am încasat nici măcar 1 RON pe el. :sorry:
Am avut mai multe ocazii de a mă angaja, dar nu îmi pot folosi un cont bancar pentru că este poprit și nici nu pot deschide altul. S-au adunat ceva datorii la stat de care aș vrea să scap. Am primit un sfat să depun toate declarațiile pe 0 și să plătesc o amendă de 500 RON, însă nici această amendă nu mi-o pot permite. Știu și faptul că un PFA răspunde cu averea personală, dar eu nu am nicio avere..
Aș dori un sfat.. cum aș putea proceda să-mi recapăt "libertatea fiscală".. Se poate intra direct În faliment? Cât durează? Ce trebuie să fac mai întâi? Voi mai avea probleme după acest faliment? :(
Celor care doresc să mă ajute cu un sfat, le mulțumesc din suflet !

Alte discuții în legătură

Societate comerciala cipriang4s cipriang4s buna ziua am facut o societate comeciala ! am deschiso in 2004 dar nu am functionat niciodata pe ea afaceri 0, am fost la finante si am dat o declaratie prin ... (vezi toată discuția)
Munca nedeclarata dpdv celui care o presteaza mccurta mccurta Buna ziua. Inteleg ca exista o amenda de la ITM de 500-1000 ron, dar in afara de asta mai exista si alte sanctiuni ? de genul trebuie sa plateasca taxele ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 pe venit estimat ptr. 2012 dorugeo dorugeo 1. Eu am PFA, care nu merge deloc, dar sunt angajat si cu carte de munca. Intrebarea este: in declaratia pe venit estimat ( ptr. PFA)pot sa declar venitul ... (vezi toată discuția)