avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare Ordonanta Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare Ordonanta Parchet

Buna ziua tuturor.

Am nevoie de un raspuns daca se poate intrucat nu pot da de avocatul meu de 2 zile.

In decembrie 2015 am condus sub influenta alcoolului.

Regret enorm fapta si sunt perfect constient de eventualele consecinte din acea noapte.

Sa fie totul scurt : am cooperat ... caz penal ...dosar trimis la parchet ...am acceptat un acord cu procurorii (asta la politie) ... in rest s-a ocupat sau nu avocatul.

Ieri am gasit in posta o informare de la parchet :

"In conformitate cu prevederile art. 260 si art. 261........ .am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei , in cauza ce formeaza obiectul dosarului penal ...... al Parchetului de pe langa Judecatoria X cu sediul in .... x.

Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 4 zile de la afisarea prezentei , pentru inmanarea ordonantei ..............

Intrebarea mea este : ce ordonanta ar fi putut emite Parchetul daca eu nu am fost nici macar o data chemat acolo ?

Poate fi si ordonanta de clasare, nu trebuie sa fie neaparat ceva rau. Mergeti si vedeti.
Va multumesc pentru raspuns.
Am mai studiat pe internet problema ... dar e totul ambiguu.
Alte variante care ar fi ??
Ce calitate aveti in dosar, suspect, inculpat?
Ce valoare au avut probele biologice?
Inculpat in ultimul act de la politie. Ploiesti
Valoare in aer 0.46 ... in sange 1.35...1.20 :(

Va rog fara critici ... ma simt extraordinar de prost.

Alte discuții în legătură

dosar alcoolemie dragos2292 dragos2292 Buna seara. As dori sa stiu daca am vreo sansa de a scapa mai usor ( fara dosar penal , sau macar cu suspendare)daca am avut 0.61 alcool pur in aerul expirat ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere/sentinta cosmin1111 cosmin1111 Buna seara. Am primit o citatie de la Diicot, cum ca sunt chemat luni la audiere si totodata pentru a mi se incheia cazul. In ianuarie am fost acuzat de trafic ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)