Am nevoie de un raspuns daca se poate intrucat nu pot da de avocatul meu de 2 zile.
In decembrie 2015 am condus sub influenta alcoolului.
Regret enorm fapta si sunt perfect constient de eventualele consecinte din acea noapte.
Sa fie totul scurt : am cooperat ... caz penal ...dosar trimis la parchet ...am acceptat un acord cu procurorii (asta la politie) ... in rest s-a ocupat sau nu avocatul.
Ieri am gasit in posta o informare de la parchet :
"In conformitate cu prevederile art. 260 si art. 261........ .am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei , in cauza ce formeaza obiectul dosarului penal ...... al Parchetului de pe langa Judecatoria X cu sediul in .... x.
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 4 zile de la afisarea prezentei , pentru inmanarea ordonantei ..............
Intrebarea mea este : ce ordonanta ar fi putut emite Parchetul daca eu nu am fost nici macar o data chemat acolo ?
dosar alcoolemie
dragos2292
Buna seara. As dori sa stiu daca am vreo sansa de a scapa mai usor ( fara dosar penal , sau macar cu suspendare)daca am avut 0.61 alcool pur in aerul expirat ... (vezi toată discuția)