avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare Ordonanta Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare Ordonanta Parchet

Buna ziua tuturor.

Am nevoie de un raspuns daca se poate intrucat nu pot da de avocatul meu de 2 zile.

In decembrie 2015 am condus sub influenta alcoolului.

Regret enorm fapta si sunt perfect constient de eventualele consecinte din acea noapte.

Sa fie totul scurt : am cooperat ... caz penal ...dosar trimis la parchet ...am acceptat un acord cu procurorii (asta la politie) ... in rest s-a ocupat sau nu avocatul.

Ieri am gasit in posta o informare de la parchet :

"In conformitate cu prevederile art. 260 si art. 261........ .am procedat la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a solutiei , in cauza ce formeaza obiectul dosarului penal ...... al Parchetului de pe langa Judecatoria X cu sediul in .... x.

Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 4 zile de la afisarea prezentei , pentru inmanarea ordonantei ..............

Intrebarea mea este : ce ordonanta ar fi putut emite Parchetul daca eu nu am fost nici macar o data chemat acolo ?

Am gasit... greseala mea .
E acelasi lucru .... Coduri penale diferite
Este posibil in cazul dvs se sa amane aplicarea pedepsei, poate aveti noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dosar alcoolemie dragos2292 dragos2292 Buna seara. As dori sa stiu daca am vreo sansa de a scapa mai usor ( fara dosar penal , sau macar cu suspendare)daca am avut 0.61 alcool pur in aerul expirat ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere/sentinta cosmin1111 cosmin1111 Buna seara. Am primit o citatie de la Diicot, cum ca sunt chemat luni la audiere si totodata pentru a mi se incheia cazul. In ianuarie am fost acuzat de trafic ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)