avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda online respinsa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda online respinsa

Buna ziua,

Pe 12.07.2016 pe site-ul unei firme a fost introdusa o suma gresita la achizitionarea unui telefon (diferenta de un 0). In acel moment ma aflam pe site-ul respectiv si am dat comanda (cum ar fi dat oricine).

Asa cum ma asteptam la doua zile primesc un mail de genul:

"Stimate client,

Comanda dumneavoastra cu numarul ------ nu a fost acceptata.

In seara zilei de 12.07.2016, in intervalul orar 18.00 – 23.30, sistemul informatic al magazinului nostru online -------- a suferit o disfunctie majora, preturile unora dintre produse fiind afisate cu valori evident eronate.

Procesul de comanda a fost suspendat si erorile privitoare la preturi au fost remediate. In acest moment site-ul magazinului nostru online este din nou functional.

Comenzile dumneavoastra viitoare vor putea fi acceptate la preturile corecte, urmand ca si pana acum procedura de verificare a conformitatii comenzii si a disponibilitatii in stoc.

Ne pare rau pentru inconvenientul creat si, pentru a va multumi pentru intelegere si sprijin, va oferim un voucher in valoare de 10 euro cu TVA inclus, care va putea fi utilizat la achizitii viitoare pe site-ul ----------- .

Conditiile de acordare si utilizare ale voucher-ului va vor fi comunicate printr-un e-mail separat.

Va multumim pentru intelegere si pentru ca ne sunteti alaturi!

Echipa ----------"


Sunt curios sa aflu ce drepturi am eu, au voie sa faca asa ceva?

Alte discuții în legătură

Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Practica inselatoare? alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am comandat de la un magazin online 3 produse. In momentul comenzii informatiile despre stocul disponibil nu apareau pe pagina produselor. Dupa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un magazin online dan23 dan23 Nu stiu daca am postat in sectiunea indicata da fiind nou nu prea stiu exact unde sa postez:Problema suna cam asa un magazin online:[b]www.vodafone.ro[/b] un ... (vezi toată discuția)