avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decontare transport
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decontare transport

la o primarie de comuna un functinar public isi poate deconta transportul la si de la servici cu masina personala.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:02, 20 Iulie 2016
Daca sunt bani alocati pentru asa ceva, iar functionarul locuieste mai departe de primarie, eu stiu ca da, se poate.
Nu exista nici o reglementare legala pentru plata transportului la si de la locul de munca al functionarului public. Singurii care pot beneficia de acest drept sunt cei din invatamant.
Oare ce au cei din invatamant si functionarii nu? A, da:hammer:au salariile mai mari. Ce sa faci...Daca e lege, nu mai incape tocmeala. Cu toate ca invatamantul primeste bani de la bugetul local...
Mu exista nici o baza legala pt. asa ceva, daca se face acest lucru banii primiti vor fi inapoiati la primul control al Curtii de Conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala decont naveta medvealina medvealina Buna seara, sunt profesor si fac zilnic naveta 80km dus intors, odata cu publicarea legii bugetului pe 2014 contabila scolii noastre nu mai vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Buget marilena74 marilena74 cheltuielile cu transportul cadrelor didactice de la domiciliu la scoala si invers sunt cuprinse in bugetul primariilor sau in bugetul scolilor?dar ... (vezi toată discuția)
Bani publici...? nac nac Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in urmatoarea problema. Daca cei trei membri ai unei asociatii sunt institutii publice, banii pe care ... (vezi toată discuția)