avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum inregistrez o cheltuiala (o investitie) la imobil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum inregistrez o cheltuiala (o investitie) la imobil

Firma, a cumparat un imobil. Este folosit, 50% rezidential (etajul) si 50% nerezidential (magazinul). Dupa trei ani, vreau sa refac acoperisul (materiale Bilka ...5.000 lei). Va rog, cum fac inregistrarea? profitul anului trecut se regaseste in contul 1175.
In toata aceasta perioada nu a fost efectuata reevaluarea.

Multumesc mult persoanei care imi da un sfat.:(

Alte discuții în legătură

Contul 105 completat: doresc o propunere corectă din punct de vedere fiscal, pentru determinarea bazei impozabile la calculul impozitului pe venit micro balintemese balintemese Intrebare Doresc o propunere corecta din punct de vedere fiscal, pentru determinarea bazei impozabile la calculul imp. Pe venit micro. Conform Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor in 2016 ioanamircea ioanamircea In anul 2010 am cumparat un apartament in bloc, pe care il folosesc atat cu destinatie rezidentiala, cat si ca sediu social al PFI-ului prin care prestez ... (vezi toată discuția)