avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare patiserie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare patiserie

Buna ,as dori sa stiu daca pe codCAEN 5621 se poate si servi produsele de panificatie,patiserie si cafea in spatiu sau ce ate coduri se pot asocia.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 16 Iulie 2016
CAEN 5621 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente

Aceasta clasa include asigurarea serviciilor de alimentatie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, in locatia specificata de catre client, pentru un anumit eveniment.

Aceasta clasa exclude:
-fabricarea de produse alimentare perisabile destinate revanzarii, vezi 1089

-comert cu amanuntul al produselor alimentare perisabile, vezi diviziunea 47

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen corecte pentru activitati catering Valentinafrangu Valentinafrangu Buna ziua, As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru anumite activitati roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare mi-am deschis o intreprindere indiv. ce cod caen imi trebuie pt a organiza nunti cu meniul meu complet ca si restaurant la ... (vezi toată discuția)
Cod caen rusramona rusramona bun aziua am un bar-restaurant si vreau sa adaug coduri caen pentru : organizare evenimente si inchiriere spatiu evenimente, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)