avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA persoane fizice?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA persoane fizice?

Sunt curioasa daca trebuie sa platesc TVA in cazul in care obtin castiguri tranzactionand forex si optiuni binare. Am vazut ca m-as incadra la venituri din investitii si as datora un impozit de 16% din profit, dar trebuie sa platesc si TVA, realizand aceasta activitate ca persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Impozit venituri din optiuni binare on64 on64 Buna ziua, Am o intrebare pentru dumneavoarstra daca nu va suparati, sa imi replicati, eu fiind intr-o dilema cu demersurile pentru a plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Impozit optiuni binare 555sergiu 555sergiu Se impoziteaza castigurile din optiunile binare? (vezi toată discuția)
Publicare aplicatie pentru iphone in apple appstore Liciu Liciu Buna ziua, Urmeaza sa public o aplicatie ce costa 1 USD in magazinul Apple AppStore si as vrea sa stiu daca pot vinde aceasta aplicatie in baza drepturilor ... (vezi toată discuția)