avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sume de bani sechestrate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sume de bani sechestrate

Detin o hatarare judecatoreasca definitiva prin care instanta a dispus ridicarea sechestrului asigurator instituit asupra unei sume de bani de catre Parchet.
Suma de bani este consemnata la CEC pe numele meu iar functionarii de la CEC refuza sa -mi elibereze suma de bani sustinand ca-mi trebuie o hartie de la Parchet.
Va rog sa-mi spuneti cum pot ridica suma consemnata la CEC,ce documente trebuie sa prezint la CEC pentru a mi se elibera suma in cauza.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:09, 18 Iulie 2016
Lucratorii CEC sunt.... necunoscatori ai legii. Chiar daca parchetul a instituit masura, si instanta a revocat-o, nu mai are cum sa va dea parchetul un astfel de document.
Incercati sa le sugerati o plangere penala pentru neglijenta in serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez o suma de bani de pe care a fost ridicat sechestrul asigurator? piticbike piticbike buna. in data de 27 04 2016 mi sa pus sechestru pe suma de 1500 euro,suma ridicata de acasa de catre politia DIICOT. Si depusa la banca. in data de 28 09 2016 ... (vezi toată discuția)
Oferta reala - soarta banilor xyz2012 xyz2012 Buna ziua, In urma procedurii ofertei reale de plata paratul pune la dispozitia reclamantului o suma de bani la CEC. Reclamantul nu se prezinta la ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare sulta dreamtheater dreamtheater Buna ziua, As vrea sa cer un sfat in legatura cu o urmatoarea problema. Am mostenit in urma decesului tatalui un apartament, in anul 1997. Apartamentul a ... (vezi toată discuția)