În luna septembrie 2013 s-a stabilit Tabelul preliminar de creanțe într-o procedură de insolvență. Ulterior în anul 2016 s-a aflat că Tabelul de creanțe preliminar de creanțe a fost rectificat de administratorul judiciar în octombrie 2014 (după un an) și s-a majorat creanța unui creditor, doar printr-o simplă cerere rectificativă adresată domniei sale . Este legal cum a procedat administratorul judiciar atâta timp cât creanța rectificată astfel a modificat suma totală prinsă în Raportul cauzelor insolvenței ,iar ulterior neconcordanța acestor sume a produs efecte juridice în cascadă, pentru că a indus în eroare judecătorul care a trebuit să dea o soluție cu privire la repararea unui prejudiciu? Aceste neconcordanțe din Raportul de insolvență și Tabelul preliminar de creanță modificat de ad. jud cu o simplă cerere rectificativă a influențat soluția dată de judecător ! Este corect cum a procedat administratorul judiciar ?
Tabel preliminar
Sophya
Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)