avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie anticipata

In urma intrarii in vigoare a legii 142/2016 ma voi putea pensiona cu 2 ani mai repede(stau in Tg Mures) cu pensie anticipata. Sunt si PFA . Intrebarea mea este :
Voi ma putea obtine venituri din activitati independente langa pensie ca PFA?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 19 Iulie 2016
"Beneficiarii unei pensii anticipate sau a unei pensii anticipate partiale nu se regasesc in categoria celor despre care se afirma expres ca pot cumula pensia cu salariul. Exista, totusi, cateva situatii in care pensia anticipata sau anticipata partiala se poate cumula cu alte venituri. Aflati din urmatorul articol care sunt acestea. "

Pensia anticipata. Cand poate fi cumulata cu alte venituri
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata partial si pfa Stl2016 Stl2016 Este permis de lege sa fii pensionat anticipat partial (cu stagiu complet de cotizare de 35 ani) si sa fii PFA (administrator imobil) ,cu venit lunar sub 500 ... (vezi toată discuția)
Lucrul cu contract de mandat gabi55iasi gabi55iasi Sunt pensionata anticipat, pot lucra cu CONTRACT DE MANDAT ? (vezi toată discuția)
Cumul salariu cu pensie anticipata yryss yryss buna ziua vreau sa ma pensionez anticipat dar nu imi ajung veniturile, poti sa lucrez in continuare la firma cu o jumatate de norma? multumesc (vezi toată discuția)