avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare bunuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare bunuri

Buna ziua,
daca sunt firma si cumpar pe baza de contract de vanzare-cumparare si borderou de la persoane fizice(particulari) cumpar diverse aparate(sursa de tensiune, multimetre etc), valoare unui contract nu depaseste 3000lei, eu firma trebuie sa-i retin impozit la sursa persoanei respective la plata contract? si sa-l declar?
si declar si in 394?
multumesc

Alte discuții în legătură

Borderou de achizitie oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Firma platitoare de TVA pot achizitiona pe baza de borderou de achizitii lemne de la persoane fizice? In caz afirmativ cum se fac inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Impozitul retinut la sursa- venituri agricole AnaPopi AnaPopi Buna ziua, Am o firma ce se ocupa de comercializarea de fructe diverse (mere, prune, nuci,in functie de sezon). Produsele sunt cumparate de la diverse ... (vezi toată discuția)