avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - ambii soti sunt plecati din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - ambii soti sunt plecati din tara

Buna ziua,
Va deranjez inca o data cu o problema :sora mea vrea sa introduca actiune de divort, are un copil minor de 13 ani, problema este alta atat ea cat si sotul sunt plecati in Italia.Ar vrea sa stie cum se poate desfasura procesul de divort atata timp cat nici unul dintre ei nu prea se pot prezenta la proces ?
Ar vrea sa mai stie cat ar costa un asemenea proces si cat timp ar putea dura un astfel de proces.Ar putea inputernici pe altcineva (avocat, mama, sora ) sa o reprezinte in instanta in conditiile in care ea nu s-ar putea prezenta chiar la toate infatisarile?
Va multumesc anticipat tuturor celor care ve-ti posta raspunsuri pentru mine !
Cel mai recent răspuns: ContSters42711 , utilizator 18:03, 19 August 2009
Da se poate sa desfaca casatoria prin mandatar, dar in ceea ce priveste cui ii va reveni dreptul de a creste copilul macar la termenul la care se va discuta aspectul acesta ar trebui sa fie prezenti.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este nevoie sa va prezentati in tara pentru divort! Mandatati un avocat si el va va rezolva problema cu multa usorinta!

www.avocatdivorturi.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa uneia din parti DORYN80 DORYN80 Buna ziua! As avea si eu nevoie de ajutor pentru o prietena cu privire la un divort. Persoana despre care va vorbesc in 1995 s-a casatorit in tara si ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord....dar nu vreau sa ma prezint lauracontra lauracontra buna, va rog sa ma ajutati intr-o mare problema. Am avut o casnicie frumoasa, dar el a intalnit pe altcineva, dupa 7 ani am hotarat sa plec si sa-l las sa ... (vezi toată discuția)
Un divort totusi mai complicat! Kittyy Kittyy Am si eu o situatie. Un cuplu a hotarat sa divorteze dupa cativa ani de casnicie din care a rezultat un copil de doi ani. De mai bine de jumatate de an, ... (vezi toată discuția)