avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice - pretul cel mai mic
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice - pretul cel mai mic

Am o mare dilema! Daca in catalogul electronic gasesc produse cu aceasi caracteristici la difeite preturi la diferite ofertanti din mai multe judete, la preturi mai mici fata de pretul ofertantului local care poate sa faca livrarea din stoc in ziua comenzii , dar are produsul postat in catalog la pret mai mare, pot sa achizitionez din catalog produsul la pretul ofertantului local fara vreo nota justificativa?
Va rog frumos urgent :( un sfat, un raspuns, o parere.
Cel mai recent răspuns: kannam , utilizator 07:57, 23 Iulie 2016
Parerea mea, NU.
Nu stiu ce produs trebuie sa cumparati in regim de urgenta ca va trebuie livrarea in ziua comenzii, dar nu va sfatuiesc sa faceti asta. Daca initiati ieri achizitia azi aveati produsul. In tara produsele ajung dintr-o localitate in alta a doua zi.
Va trebuie o jusitifcare foarte puternica, reala si convingatoare, care va fi subiectul discutiilor si interpretarilor controalelor si verificarilor ulterioare... ca deja eu zic sa renuntati la ideea asta.
intrebarea: de ce ii trebuia musai azi si de ce nu a dat comada cu o zi inainte... nu e bine.
Bafta!
Multumesc!
1.In cazul achizitiei directe la dosar ce tip de acte trebuie sa am in afara referatului de necesitate si contract/comanda,?
2.daca am contract de furnizare de paine pt. Cantina sociala care se livreaza zilnic pe baza đe comanda verbala data de cantina infunctie de necesitatile zilnice, trebuie sa intocmesc comenzi (zilnic sau saptamanal) sau doar sa tinem evidenta sa nu depasim cantitatea contractului , copie dupa facturi se tin la dosarul achizitiei?
3. daca am contract de furnizare de cartuse tonere in mai multe transe de livrare comenzile/ transe trebiue sa le pun in dosar, eu trebuie sa intocmesc comanda sau poate si responsabilul IT?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza la capitolul modificarea/rezilierea contractului soazig soazig Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? \\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)
Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Comanda magazin online PeRuZzI PeRuZzI Buna ziua , am si eu o problema la care caut un raspuns , acum cateva zile am dat comanda de un telefon pe un magazin online ( nu dau nume ca nu e frumos). ... (vezi toată discuția)