avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Diploma de participare - necesitate autorizare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Diploma de participare - necesitate autorizare?

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare pentru cei care cunosc subiectul sau care au trecut prin aceasta experienta?

In cazul in care un SRL doreste sa organizeze un curs de limbi straine (limba italiana), la finalul cursului, daca doreste sa inmanaze cursantilor o Diploma de participare (nu certificat, nu atestat), are nevoie sa se autorizeze?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Examen traducator Giotanna Giotanna buna ziua!! Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)
Curs autorizat de contabilitate aplicata - ofera diploma de contabil Alin Popescu Alin Popescu [b]Incepe o profesie noua! Vrei sa devii contabil?[/b] [b]Cursul este organizat in colaborare, de Avocatnet.ro si Contexpert Consulting.[/b] [b] [u]Cursul ... (vezi toată discuția)
Cetatean american in romania - doreste angajare Cami-123 Cami-123 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un prieten cetatean american in Romania venit pentru o perioada de 90 de zile si doreste sa se angajeze ... (vezi toată discuția)