avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inscriptie cu numele institutiei (institutie publica ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inscriptie cu numele institutiei (institutie publica nationala de cultura)

Salutare.
Ajutati-ma, va rog, cu un act normativ, ceva, orice, care reglementeaza sau obliga montarea inscriptei cu numele institutiei pe peretele sau in cadrul proprietatii unde isi are sediul. Precizez faptul ca este o institutie publica de cultura de interes national a carei functiune este reglementata de un HG. Multumesc, o zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Evaluare icoana veche zenovica zenovica Buna ziua ! Poate cineva sa ma ajute cu un sfat.? Ma intereseaza cum se procedeaza pentru evaluareai unei icoane ca vechime si pret,si ce mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Conditiile de fond si formã pentru emiterea/adoptarea actelor institutiilor publice Daniela Gratiela Daniela Gratiela ce act normativ reglementeaza conditiile de fond si formă pentru emiterea/adoptarea actelor institutiilor publice? Ca urmare a adreselor emise de ... (vezi toată discuția)
Diurna gicaru gicaru Daca timp de 2 luni sunt trimis sa lucrez la o alta firma in alta localitate (peste 100 Km), dar ma intorc acasa in fiecare zi, mai beneficiez de diurna? (vezi toată discuția)