avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... restituire bani
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

restituire bani

Buna ziua!
Am internat o persoana din familie la un azil. Am platit la internare suma de 2300 lei.
A doua zi am retras-o datorita conditiilor improprii. In cat timp trebuie sa imi primesc banii inapoi, binenteles minus suma aferenta pentru o zi? Administratora ma tot amana si mi-a spus sa nu mai insist ca citez: " in mod normal poate dura si 60 de zile". Va rog sa imi spuneti, legal, in ce termen ar trebui sa imi fie restituita suma?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 13:15, 26 Iulie 2016
ai semnat un contract sau ceva cu ei?
conform căror calcule trebuie să plăteşti 2300 de lei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou nae2012 nae2012 Buna ziua. Am si eu o intrebare. In luna decembrie am primit 3 tichete cadou a valoare a cate 50 de lei unul. Iar in fluturas imi apar odata tichete cadou ... (vezi toată discuția)
Refuz plata citire repartitor si caldura andradaa andradaa Buna Ziua! m-a inclin din nou in fata dumneavoastra cu o problema nemaiintalnita de mine pana in prezent.Un locatar din cadrul unei asociatii de ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)