avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat in Franta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat in Franta

Buna ziua,

Avand carte de sejur in Franta , am fost obligat sa schimb permisul de conducere emis in Romania si sa fac un permis frantuzesc. Dupa cativa ani , am cumulat puncte de penalizare si mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 6luni. Acum trebuie sa dau examen pentru obtinerea permisului in Franta. Este posibil sa dau examenul de obtinere in Romania, din cauza faptului ca nu stiu foarbe bine limba franceza . astept raspunsul dvs. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reînnoire permis de conducere românesc din străinătate andrei3507 andrei3507 Buna ziua, Întrebarea pe care o am e legată de un permis de conducere românesc care expira în curând (iulie 2022). Am o dublă naționalitate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto libiu libiu buna ziua, am nevoie de ajutor cu ceea ce cred eu ca este o eroare de aplicare a legislatiei pentru preschimarea permisului auto datele de intrare : - in ... (vezi toată discuția)