avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări mika85collin
                      Utilizator

mika85collin
                      Utilizator                    

valean	                   

buna ziua
 in 2015 din 14.04-13.05.2015 am avut permisul suspendat pentru depasire pe linie continua la adjud. eu sunt din sibiu , nu am predat permisul ... (vezi toată discuția)
	                    valean	                   

buna ziua
 in 2015 din 14.04-13.05.2015 am avut permisul suspendat pentru depasire pe linie continua la adjud. eu sunt din sibiu , nu am predat permisul ... (vezi toată discuția)

octaradu1	                   

Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa ... (vezi toată discuția)
	                    octaradu1	                   

Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa ... (vezi toată discuția)

GeorgeMeclejan	                   

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru 
o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
	                    GeorgeMeclejan	                   

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru 
o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)