avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... productie pavele
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

productie pavele

buna ziua, am comandat producerea unor pavele in Barlad , iar in urma executiei, produsul este dr o calitate precara si nu poate fi pavata aleea cu ele datorita imperfectiunilor dimensionale. refuzul producatorului de a imi semna contractul si de a-mi ewlibewra bon fiscal ma face sa cred ca este o firma clandestina . respectivul nu raspunde la telefon de saptamani intregi iar cand vine la hala respectiva fuge de mine si poate si de alti clienti.
ce trebuie sa fac?
mesterul care trebuia sa imi puna pavelele a refuzat din motive de proasta calitate . am adus pe altcineva si mi-a spus acelasi lucru. va rog mult un sfat care sa ma ajute sa ies din impas si sa imi recuperez banii
multumesc cu respect doina filoti, in asteptarea raspunsului dv

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:33, 27 Iulie 2016
Daca ati facut comanda in calitate de persoana fizica puteti face o reclamatie la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. de aproximativ 2 luni am comandat online un inel cu ... LucianXP LucianXP Buna ziua. De aproximativ 2 luni am comandat online un inel cu diamant. Am configurat diamantul dupa preferintele mele, am primit confirmarea comenzii cu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie protectia consumatorului cbcalin cbcalin Buna ziua . O parere vreau sa cer , v-a spun in mare despre ce este vorba: Am fost in decursul zilei de astazi la cumparaturi, printre cumparaturile facute am ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)