avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acord de funcționare service auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acord de funcționare service auto

Bună ziua.
În cazul în care am un service auto autorizat RAR în curtea mea proprie și cu cod CAEN de activități pentru activitatea pe care o prestez + calificarea necesară,am obținute toate avizele necesare de funcționare, și funcționez de câțiva ani, este necesar să am un acord de funcționare de la primăria comunală?
Cel mai recent răspuns: wick , utilizator 08:23, 11 August 2016
La data inregistrarii firmei la Registrul comertului trebuie sa prezentati si avizul/ autorizatia primariei.
La primarie trebuie sa fiti inregistrat la Directia de taxe si impozite cu service-ul pe care il aveti.
Nu va trebuie sa depuneti acest aviz de functionare obtinut de la primarie, la registrul comertului.
Deci da, pentru acest aviz de functionare trebuia sa fi depus in primele 3 luni ale anului dosarul cu actele solicitate de primarie (certificat constatator de la registrul comertului, contract cu firma de salubritate si altele) si plata unei taxe anuale. Vi se emite avizul de functionare si apoi anual, tot in aceeasi perioada, mergeti cu el la avizare si platiti aceasi taxa anuala. Legea e in vigoare de vreo 10 ani.
Mă scuzați de întârziere. Vă mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente autorizatie de functionare prunul prunul Ce documente trebuie sa depuna o Societate Comerciala pentru a putea sa obtina Autorizatie de Functionare de la o Primarie ? (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o frizerie ambulanta. Soroiu daniel Soroiu daniel Salut vreau sa deschid o frizerie ambulanta, de ce acte am nevoiesi daca se poate (vezi toată discuția)
Salut. vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un ... Carlito Cristian Carlito Cristian Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un container mobil și as vrea sa știu ce acte imi trebuie și cum se procedează.... (vezi toată discuția)