avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... obținere copie fișă cabinet privat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

obținere copie fișă cabinet privat

Bună seara.
Merg la același stomatolog de peste 10 ani, unde am fișa tuturor lucrărilor efectuate. Doresc să-mi găsesc alt medic și aș dori să iau o copie de pe fișa mea medicală. Am dreptul să mi se elibereze?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: enikoe , utilizator 19:20, 1 August 2016
Fiind vorba de un cabinet privat, in conditiile in care prestatiile medicale respective nu fac parte din examinarea medicala la angajare/ examinarea medicala periodica a lucratorilor (conform prevederilor HG nr.355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor ati avea dreptul in cazul transferului la o alta firma, sa primiti/ sa se transfere dosarul medical), puteti solicita o copie dupa dosarul medical (gasiti dvs. motivarea), dar nu este obligatoriu sa o primiti.
mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli fisa medicala Anngellicca Anngellicca Bună ziua!! Lucrez la un cabinet medical privat și as dori sa știu dak cheltuielile anuale pt fisa medicala și analizele obligatorii trebuie decontate de ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi ca persoana fizica independenta? buna ziua, urmeaza ... MrMarketing MrMarketing SSM si PSI ca persoana fizica independenta? Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez cu contract de colaborare (prestari servicii) la un cabinet stomatologic, iar ... (vezi toată discuția)
Ssm si medicina muncii la reangajare raul sebastian raul sebastian In cadrul societatii avem un angajat care s-a reangajat dupa o pauza de doua saptamani.Intrebarea mea este daca este obligatoriu sa se efectueze noi fise de ... (vezi toată discuția)