Bune ziua. Pe scurt, Locuiesc la marginea unui sat intr-o zona izolata de deal. Ieri unul din ciobanii satului m-a pândit apoi s-a apropiat la cca 3m. de mine făcând gesturi explicit obscene. L-am apostrofat și am țipat îngrozită. Am sunat organele locale de poliție care mi-au dat crezare și le-m prezentat probe audio și video. Menționez că dețin sistem de supraveghere video dar nu se vede și momentul obscen dar se poate deduce din inregistrarea audio telefonica. Menționez că locuiesc cu fetița de 11 ani și cu mama de 80. Soțul pe timpul zilei este la seviciu în orașul apropiat nouă. Astăzi individul s- întors amenințîndu-mă și înjurându-mă la fereastra casei mele. Am chemat din nou poliția locală care au venit și au plecat în căutarea lui. Dar au spus de ieri că fapta nu pot s-o încadreze nicicum, nu pot obține restricție, pt. că nu mi-a încălcat proprietatea, eventual o amendă pt. că individul a spus că de fapt el urina în acel moment. Eu vă întreb DACĂ ÎN LOCUL MEU ERA FETIȚA MEA??? eu am luat toporul la el DAR EA CUM SE APĂRA DE NEBUN? Cer ajutor urgent , învățați-mă ce să fac. Chiar și după episodul de azi el este în spatele proprietății mele sus pe deal, mă consider amenințată ,eu și familia mea iar poliția nu poate sta numai lângă casa mea. VĂ ROG !!!
Cum necum nu prea au ce ii face. Si daca ii dau amenda nu o plateste ca nu are probabil nimic. Cumparati spray cu piper (15lei) si pistol electric pentru cazul cand chiar trece la actiune. Sunt si pistoale cu capete care trag la 15 m pentru siguranta, dar sunt mai scumpe. La 50lei sunt mici si le poti tine in poseta.
Hartuire, ajutor!!!
simo79
Buna ziua,
Am o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu un sfat. E in legatura cu o persoana hartuita de un barbat cu care a avut in trecut o relatie pasagera. ... (vezi toată discuția)
Hărțuire
gabi1984
Bună ziua,
Întrebarea mea ar fi - Sunt reprezentantul legal al unei firme și ne judecăm cu o persoană fizică. Respectivul îmi trimite la locul de ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica
vasileU
in urma cu vreo 12 ani fiica mea a avut o relatie de concubinaj cu un baiat .totul s-a terminat de atunci fiica mea s-a casatorit legitim are un baietel de 10 ... (vezi toată discuția)