avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte si autorizati sa vand mici si bere in targuri?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte si autorizati sa vand mici si bere in targuri?

buna ziua detin un srl-d vreau sa ma ocup cu comert ambulant de vanzare mici si bere in targuri,am inteles ca daca cumpar mici gata facuti din magazin ei imi pot da o autorizatie ca sa numai umblu pe la sanepid intrebarea mea este-
-ca sa vand alcool imi trebuie o alta autorizatie?
-este adevarat ca se poate obtin un certificat de calitate din magazin de unde cumpar mici sau trebuie autorizatie de la sanepid?
-de ce autorizatii mai am nevoie?
-imi trebuie obligatoriu rulota sau se poate si cum fac toti decat gratarul si o sursa de lumina
-unde pot gasi o lista intreaga cu targurile si zilele de oras din tara.

Alte discuții în legătură

Acte autorizatii necesare vanzarii la targ pamy pamy buna seara, Detin unSRL,am si un punt de lucru intr-o localitate unde are loc o data pe an un targ.As dori sa particip si eu anul acesta.Am uitat sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatii dana enaceanu dana enaceanu Buna ziua!Sunt noua in domeniu si as avea nevoie de ceva ajutor...pls... As vrea sa adaptez o rulota pt a fi utilizata la comert ambulant...mai exact ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)