avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte autorizatii necesare vanzarii la targ
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte autorizatii necesare vanzarii la targ

buna seara,
Detin unSRL,am si un punt de lucru intr-o localitate unde are loc o data pe an un
targ.As dori sa particip si eu anul acesta.Am uitat sa mentionez am un magazin alimentar si un bar la punctul de lucru.As vrea sa ies la targ cu mici,carnati ,bere,etc. si as vrea sa stiu de ce autorizatie as avea nevoie.
Cred ca in primul rand imi trebuie de la primarie sa inchiriez un spatiu,lista de inventar cu marfa care o duc la piata sau toate actele de provenienta?am nevoie de ceva autorizatii de la sanepid?Trebuie dusa casa de marcat?e fiscalizata pentru punctul de lucru nu ambulant?Mai trebuie ceva va rog sa ma ajutati nu am mai fost la un targ niciodata.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabor-Tiberiu Gergely , Consilier juridic 22:00, 1 Martie 2010
Este necesar sa aveti in obiect de activitatecomerul cu amanuntul prin piete si targuri grupa CAEN 478.
Pentr activitatea desfasurata ambulant trebuie sa aveticertificat constatator, privind cunoaserea legislatieiin vigoare si respetarea acestora.
La iesirea in targ veti avea la dvs. aviz de insotire a marfii (pentru cantitatea si sortimentul care este scos in piata), respectiv acte de conformitate de calitate si avize de la DSVSA pentru alimente.
Vanzarea se face utilizand cantar omologat si plata se va inregistra utilizand casa de marcat.
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pfa Simona007008 Simona007008 Ca si Pfa , cu cod caen principal 3213 , fără punct fix de lucru ( ambulant ) cu vânzare prin piete , târguri , ce documente contabile trebuie întocmite ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)