avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj divort

Buna ziua. Sunt casatorita de 20 de ani si am locuit impreuna cu sotul meu pana de curand in casa parintilor lui.Parinti lui sunt decedati de peste 20 ani.impreuna am renovat casa si am mai construit inca 2 camere.in tot acest timp am lucrat amandoi cu contract de munca cu intrerupere de cativa ani.De curand ne-am despartit si sotul vrea sa divortam.Succesiunea de mostenire a casei sa facut acum un an prin avocat.Dupa care sotul a devenit proprietar.La divort am dreptu sa cer partaj?sau ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:15, 30 Iulie 2016
Puteti solicita partaj doar pentru renovari si ce ati construit impreuna in timpul casatoriei.
Buna ziua,
1. Nu inteleg cum s-a dezbatut succesiunea prin avocat.
Poate prin notar.
2. Puteti solicita partajul TITUROR BUNURILOR REALIZATE IN COMUN IN PERIOADA CASATORIEI (constructii, renovari, etc).
Puteti sa solicitati doar contravaloarea lor astfel incat sa plecati mai departe cu ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. Locuim împreuna cu părinții mei, casa e pe numele tatălui meu. De ceva timp avem probleme ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Partaj.... Costin85 Costin85 Va rog sa ma ajutati ! Sora mea s-a hotarat sa divorteze de sotul ei ,din motive cat se poate de intemeiate.Ce va rog este sa imi spuneti daca sora mea are ... (vezi toată discuția)