Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

cadyyy 
	    	Utilizator

cadyyy 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 otiliap	                   

buna ziua
in cat timp de la depunerea demisiei la zi conf art 81 alin 8 trebuie sa primesti de la angajator actele de lichidare? angajatul ce obligatii mai ... (vezi toată discuția)
	                    otiliap	                   

buna ziua
in cat timp de la depunerea demisiei la zi conf art 81 alin 8 trebuie sa primesti de la angajator actele de lichidare? angajatul ce obligatii mai ... (vezi toată discuția)

mmus	                   

Buna ziua,
In cazul demisiei, ce documente trebuie angajatorul sa-i inmaneze fostului salariat: adeverinta de vechime, copie dupa Revisal etc.???
Multumesc ... (vezi toată discuția)
	                    mmus	                   

Buna ziua,
In cazul demisiei, ce documente trebuie angajatorul sa-i inmaneze fostului salariat: adeverinta de vechime, copie dupa Revisal etc.???
Multumesc ... (vezi toată discuția)

Vasilateanu	                   

In perioada 01.06 - 13.06.2014 am fost angajat al unui SRL. La data de 13.06.2014 am formulat demisia si ca sa pot pleca fara sa stau in preaviz am convenit cu ... (vezi toată discuția)
	                    Vasilateanu	                   

In perioada 01.06 - 13.06.2014 am fost angajat al unui SRL. La data de 13.06.2014 am formulat demisia si ca sa pot pleca fara sa stau in preaviz am convenit cu ... (vezi toată discuția)