Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			 pongoo7 
	    	Utilizator

pongoo7 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Georgiana2207	                   

Daca am consumat bauturi alcoolice si unei persoane i  se face rau cazand intr-o stare de inconstienta si fara respiratie conducand persoana la urgenta ... (vezi toată discuția)
	                    Georgiana2207	                   

Daca am consumat bauturi alcoolice si unei persoane i  se face rau cazand intr-o stare de inconstienta si fara respiratie conducand persoana la urgenta ... (vezi toată discuția)

basu radu	                   

Buna ziua!
In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)
	                    basu radu	                   

Buna ziua!
In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)

dyo	                   

ce se poate face daca am fost depistat baut,dar nu eram in masina cand am fost prins?de asemenea nu erau de la politia circulatie
 (vezi toată discuția)
	                    dyo	                   

ce se poate face daca am fost depistat baut,dar nu eram in masina cand am fost prins?de asemenea nu erau de la politia circulatie
 (vezi toată discuția)