avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare somer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare somer

Buna ziua,
Seful meu doreste angajarea unui somer pentru care sa beneficieze de acea indemnizatie/subventie prevazuta de lege; persoana gasita are 40 ani, deci ca varsta nu se incadreaza, insa pentru a dovedi ca este unic intretinator al familiei monoparentale , ce acte doveditoare sa-i cer? El ca si angajat, ar beneficia de ceva banuti?
Daca sa spunem ca respectivul s-ar incadra , spuneti-mi si demersurile care se fac , daca se poate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 4 August 2016
Familia formata din persoana singura si copiii aflati in intretinerea acestora si care locuiesc impreuna cu aceasta, este denumita familie monoparentala.

Ii puteti solicita hotararea prin care i s-a incredintat in intretinere copilul minor.
Multumesc, dar daca traieste in concubinaj cu cineva si au un copil impreuna, su se ia in considerare, e corect?
In aceste conditii, nu este vorba despre o familie monoparentala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa monoparentala.buna ziua eu sunt divorțată si din casatorie am un minor. acum ... Critig1 Critig1 Buna ziua eu sunt divorțată si din casatorie am un minor. Acum traiesc in concubinaj si mai am doi copii. Copilul din prima casatorie se încadrează pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatia suplimentara teodosie113 teodosie113 Sunt divortata am copii cu domiciliul la mine dar dat fiind ca eu incerc sa imi castig existenta mea si a copiilor ei stau cu bunicii.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Michaela89 Michaela89 Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Buna seara!Am fost casatorita iar in urma casatoriei a rezultat un baiat acum in varsta de 13 ani.In ... (vezi toată discuția)