avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene sM6.4
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene sM6.4

Buna ziua .In primul rand multumesc pentru raspunsul la intrebarea anterioara si vin cu rugamintea pentru raspuns la o alta intrebare, anume:
ESTE obligatoriu depunerea proiectului tehnic odata cu cererea de finantare?sau numai dupa semnarea contractului ,daca proiectul este selectat?
Sunt avize de la Ministerul Turismului sau de la cel al Mediului obigatorii la depunerea cererii de finantare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Studiu de insorire Gabrel Gabrel Buna ziua. Am rugamintea, sa imi spuneti: 1. cine are competenta de a intocmi un studiu de insorire, specificat in Ordinului ministrului sănătăţii nr. ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)
Termen pentru un contract de consultanta pentru obtinere fonduri europene juglan viorel juglan viorel Bună ziua ! Am în pregătire un proiect finanțat din fonduri europene. Contractul semnat cu o firmă de consultanță, pentru ... (vezi toată discuția)