avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Termen pentru un contract de consultanta pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Termen pentru un contract de consultanta pentru obtinere fonduri europene

Bună ziua !

Am în pregătire un proiect finanțat din fonduri europene. Contractul semnat cu o firmă de consultanță, pentru realizarea documentației (studii tehnice , DALI,documentații pentru obținere avize și depunere cerere de finanțare),prevede că se va derula în doua etape cu începere de la data emiterii ordinului de începere.
Cele două etape sunt :două luni pentru realizarea documentației și încă o lună pentru pregătirea și depunerea cererii de finanțare.
După finalizarea primei etape contractul prevede o verificare a documentației urmată de eventuale solicitari de completare/modificare.Date din documentația primei etape se folosesc și în etapa a doua.
NU a fost prevazut în contract că etapa a doua se va derula NUMAI după finalizarea primei etape cu un certificat de acceptanta.
Întrebarea la care va rugăm să ne răspundeți, este: Termenul de începere a etapei a doua se consideră că va începe odată cu primirea certificatului de acceptanță pentru prima etapa,după verificare, sau cele doua etape se consideră că se vor derula în mod continuu, legate ,fără nici o pauză de verificare și primire a acceptului de verificare a primei etape.

Cu stimă și mulțumiri,

Alte discuții în legătură

Modalitate plata consultant liliann liliann Buna ziua si la multi ani! Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Situatia este urmatoarea : - contract de parteneriat public-privat in derulare, incheiat ... (vezi toată discuția)
Cesiune alinfedor alinfedor Daca am semnat doar contractul de cesiune si hotararea aga cu o societate si acum, dupa cca 10 zile timp in care presupun ca s-au inceput demersurile de catre ... (vezi toată discuția)
Finalizare etapa licitatie electronica ginamangra ginamangra In calitate de autoritate contractanta am organizat o licitatie deschisa offline cu finalizare on line pentru achizitia de produse,fiind licitate un numar de ... (vezi toată discuția)