avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma pentru transport marfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma pentru transport marfa

Buna ziua!
Am si eu o rugaminte,daca ma puteti sfatui ce forma de organizare sa aleg daca doresc sa imi iau o duba sau un camion pana in 3,5 t si vreau sa fac transport marfa cu ea. (PFA,II,SRL....)
Si inca o intrebare: este nevoie de licenta de transport pentru masinile de 3,5 t maxim?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Acte necesara transportului de marfuri international cu masina pana in 3,5t NIKIULIAN NIKIULIAN Am o intrebare: duba pana in 3,5 t pe Srl-d cu activitate principala de transport marfuri. Ce acte trebuie sa am in masina in caz de control pe extern? spre ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto retauto_giany retauto_giany Bună ziua, doresc să obțin un răspuns legal în privința legalității contractului de comodat auto intre autoutilitara (duba) max autoriz 3,5 t ... (vezi toată discuția)