avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte necesara transportului de marfuri international ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte necesara transportului de marfuri international cu masina pana in 3,5t

Am o intrebare: duba pana in 3,5 t pe Srl-d cu activitate principala de transport marfuri. Ce acte trebuie sa am in masina in caz de control pe extern? spre exemplu am de facut un transport Romania-Italia. Ce acte trebuiesc luate pe drum ? ajuns in Italia, pot sa mai fac alte transporturi Italia-Italia? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: NIKIULIAN , utilizator 21:11, 4 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Pai din cate am inteles pentru dubele pana in 3, 5 t nu ar fi nevoie de
* licenţa de transport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pentru transport marfa DemeterCsabi DemeterCsabi Buna ziua! Am si eu o rugaminte,daca ma puteti sfatui ce forma de organizare sa aleg daca doresc sa imi iau o duba sau un camion pana in 3,5 t si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)