avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

incuviintare executare silita

pt un proces penal care s-a tinut la Bucuresti cu hotararea definitiva....eu reclamant din Bucuresti, paratul din Buftea.
Cand am apelat la Executorul judecatoresc pt executarea hotararii mi-a spus ca trebuie sa trimita catre judecatoria din Buftea pt redactarea hotararii si apoi el o sa poata face somatia si celelalte lucruri mai departe. Intrebarea mea este: De ce trebuie redactarea la Judecatoria din Buftea ? aceasta redactare care inca nu s-a facut de 3 luni.#-o
Cel mai recent răspuns: TraianL , utilizator 03:20, 6 August 2016
Procesul s-a judecat de catre Judecatoria competenta - respectiv Judecatoria Buftea. Prin urmare, tot Judecatoria Buftea trebuie sa redacteze si hotararea.
Procesul s-a judecat de catre Tribunalul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala pentru judecare apel Marian Gabriel Marian Gabriel Buna ziua ! Am o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Am fost parte intr-un proces la judecatoria Buftea, am avut calitatea de parat, reclamantul avand ... (vezi toată discuția)
Sunt mai multe adrese ale parchetului, unde trebuie sa depun o plangere impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna ziua, Am de recuperat bani restanti de la angajator in urma hotararii Tribunalului Bucuresti. Am facut recurs si la Curtea de Apel pentru alte drepturi ... (vezi toată discuția)
Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)