avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent vanzari independent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent vanzari independent

Buna ziua,
As dori sa stiu cu ce tip de contract pot lucra ca agent de vanzari independent pentru o firma din strainatate. Plata se va face pe baza de comision.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 9 August 2016
Cu orice tip de contract prevazut de legislatia beneficiarului - contract de munca, contract de comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din activitate de agent independent al unei firme din străinătate killque killque Buna ziua, In 2016 am incheiat un contract de agent independent ca persoana fizica (nu PFA) cu o firma din strainatate (totodata sunt angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Plasarea fortei de munca in strainatate adreirdn adreirdn Buna, ma numesc Andre, as dori sa deschid o societate comerciala de plasare a fortei de munca in strainatate sa ajut oameni sa-si gaseasca loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Forma de angajare pentru agenti de vanzari part time Conrad Conrad Buna tuturor, Intrebarea mea ar fi ce modalitate de angajare exista inc azul in care as dori sa angajez cativa agenti de vanzari care sa vanda unele produse, ... (vezi toată discuția)