Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

executare institutie de stat

Cat platesc un executor? daca am de recuperat aproximativ 2 miliarde lei vechi,daune, de la o institutie de stat.multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 02:19, 21 August 2009
variaza de la "o usa la alta";)
Negociati onorariul , pe care il recuperati de la "executat".Incercati mai intai o somatie inainte de executie, in baza hot. executorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare decizie de tribunal ContSters147428 ContSters147428 Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate. Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor judec[toresc adinaszazi adinaszazi Mă numesc ADINA Dispun de osentinţă judecatorească definitivă şi irevocabilă ,prin care instanţa obligă instituţia la care lucrez, să: - ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita aaddrian aaddrian Buna Ziua! Am o problema legata de neplata administratiei si asociatia de propietari m-a dat in judecata. Am pierdut procesul si verificind pe site-ul ... (vezi toată discuția)