avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXECUTARE DECIZIE DE TRIBUNAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXECUTARE DECIZIE DE TRIBUNAL

Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate.
Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la cheltuieli de judecata, 1200 lei in total. Acestea trimit cite 20 lei cind au chef. Acum decizia este definitiva, partile adverse n-au facut recurs
As vrea sa stiu cum poate recupera banii de la surorile sale ? Cum le obliga tribunalul sa plateasca si in cit timp ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters147428 , utilizator 22:33, 15 Martie 2011
Nu pot fi obligate la executarea cheltuielilor de judecata decit de un executor judecatoresc caruia urmeaza sa va adresati
Ce face concret executorul si cam cit costa interventia sa ?
As dori sa am o idee aproximativa de onorariile unui executor judecatoresc pentru recuperarea sumei de 1200 lei (cheltuieli de judecata)
onorariile executorilor variaza. mergeti la mai multi executori judecatoresti si alegeti pe cel cu cel mai mic onorariu.
As dori un raspuns mai concret, pentru ca nu am nici o idee.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire sohim sohim Bună ziua.O cunoştinţă are următoarea problemă: Deţine 3 sentinţe: -prima de la judecătorie în care este obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.Am castigat procesul cu firma care imi datora 3132lei as dori sa stiu daca o execut acum cat dureaza ,care este costul executari,si dobanda ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate gabrieladelia gabrieladelia Buna ziua,va rog daca poate sa-mi raspunda cineva la intrebarea mea,v-as fi recunoscatoare.Fostul meu sot s-a gandit sa ma dea in judecata dupa 10 ani de ... (vezi toată discuția)