avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legislatie privind alimentele organice
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legislatie privind alimentele organice

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca in Romania exista vreo reglementare legala referitoare la alimentele/agricultura ecologiva,deoarece vreau sa realizez o incursiune mai detaliata in acest domeniu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 15:35, 21 August 2009
Buna ziua:)

Presupun ca aici veti gasi cadrul juridic la care faceti referire. Va trebui doar sa verificati daca actele normative indicate pe site au suferit modificari. Directivele europene ma indoiesc ... :)

[ link extern ]

Ca si caddru general pt. reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor, ar fi OUG 97/2001 aprobat prin L.57/2002 si republicată în temeiul art. V lit. d) din titlul III "Dispoziţii finale" al Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 899 din 28 decembrie 2007, dându-se textelor o nouă numerotare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege privind recipientele (acvarii, boluri) in care se comercializeaza produse in vrac (biscuiti, covrigei)? ContSters21422 ContSters21422 Va rog mult daca stie cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: Care este nr. legii sau a ordonantei care se refera la recipientele (acvarii, boluri) in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista vreo lege care sa previna reclama online mincinoasa? ... ioalio ioalio Buna ziua, Exista vreo lege care sa previna reclama online mincinoasa? Aveam deschisa o pagina si mi-a aparut un banner reclama la produse gen suplimente ... (vezi toată discuția)
Rog urgent raspuns, are legatura cu scoala lilicrin lilicrin Nu stiu unde exact se incadreaza acest subiect dar eu il postez aici. Niste parinti din zona m-au rugat sa ma interesez ce pot ei sa faca pentru a stopa ... (vezi toată discuția)