avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Buna seara, trec direct la subiect, deci, pe scurt, eu sunt in strainatate fiind nevoit sa ma intorc in tara sa semnez un P.V de impacare ( in legatura cu celalalt subiect creeat de mine ) . Acum eu sunt curios si interesat de un pret cerut cu APROXIMATIE de un avocat, ca sa faca el, asta in locul meu ca sa nu mai vin in tara si sa pierd timp si poate chiar mai multi bani decat pe un avocat.
Si inca cateva mici intrebari, de ce avocat as avea nevoie, cu experienta in care din zecile de domenii de avocatura. Cum se procedeaza in cazul meu ? Cum imi exprim eu acordul fata de avocat ? Cum trebuie sa decurga discutiile astea cu un avocat la distanta, doar telefonic ? Un loc bun online unde sa gasesc avocati ? Erau niste linkuri cu avocatii din tara in alte topicuri, dar nu.l mai gasesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:46, 14 August 2016
Onorariile avocatilor difera.

Nu va trebuie avocat cu experienta dar sa se priceapă la drept cat de cat...

Depinde și de la oraș la oraș cat va costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridică sub forma de abonament GabiDrc GabiDrc Buna seara, Am înființat de curând o firma și, neavând experiența in domeniul juridic/administrativ, ma lovesc de tot felul de activități care ... (vezi toată discuția)
Ajutor in forum pentru a gasi un specialist SPavel SPavel Buna ziua ! In primul rand va multumesc ca incercati sa ma ajutati in gasirea unui spacialist in rezolvarea problemelor juridice in legatura cu intrbarile ... (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)