avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... CEDO acte solicitate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

CEDO acte solicitate

Buna, astazi am primit de la CEDO confirmarea ca dosarul meu a fost aprobat. Am primit un numar si niste stickere cu coduri de bare.

In completare imi solicita copie dupa buletin.
Mi-as intreba avocatul insa este in concediu in Olanda si nu vreau sa il deranjez.

Daca ma puteti ajuta va rog, cum sa trimit copia dupa buletin ... trebuie scrisa o pagina introductorie in care sa mentionez ca atasez copie buletin si sa lipesc 1 sticker pe acea pagina SAU doar copia de la buletin si lipesc stickerul cu codul de bare pe acea pagina si o trimit in plic cu confirmare de primire?

Va multumesc!
Ceea ce ati primit este dovada inregistrarii cererii si in niciun caz al aprobarii.
Acele coduri de bare se folosesc in orice corespondenta ulterioara pe care o aveti cu CEDO.
Faceti totusi, pe o pagina separata, cateva randuri in care le precizati ca le transmiteti copia de pe documentul de identitate.
Pe aceasta pagina atasati unul din codurile de bare primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla si cum se poate remedia pierderea codului de bare de catre un petent la cedo Angela2011 Angela2011 Am pe rol un proces la CEDO, in urma cererii initiale raspunzandu-mi-se prin acceptare si trimiterea unui plic cu un set de coduri de bare, aplicabile pe orice ... (vezi toată discuția)
Procedura comunicare cedo clientX clientX As avea nevoie de o informatie privitoare la aspectul inregistrarii unei cereri de catre CEDO. Anume ce confirma inregistrarea de catre curte a unei cereri, ... (vezi toată discuția)
Corespondenta cedo Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu Am adresat o plangere la CEDO in octombrie 2010. Am primit azi o notificare prin care imi comunica nr . cererii( care trebuie mentionat in corespondenta ... (vezi toată discuția)